Gevonden: 1

De Stichting Biblionet Drenthe heeft een Algemeen Bestuur. Het bestuur handelt vanuit de principes van de Governance Code Cultuur (zie www.governancecodecultuur.nl).

Het Algemeen Bestuur is belast met het besturen van de organisatie en wordt gevormd door afgevaardigden uit de negen bibliotheekstichtingen of gemeenten en de Provinciale Serviceorganisatie. Zij vormen samen Biblionet Drenthe. Het Algemeen Bestuur kiest uit haar midden een Dagelijks Bestuur.

Het Algemeen Bestuur stelt de beleidskaders vast. De uitvoering daarvan wordt gecontroleerd door het Dagelijks Bestuur. De Directie heeft de algehele leiding over de organisatie.

De werkwijze van het bestuur is de vastgelegd in de statuten van de Stichting Biblionet Drenthe (gewijzigd per 27 maart 2015). Belangstellenden kunnen deze opvragen bij het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Samenstelling bestuur

Het Algemeen Bestuur bestaat uit de volgende leden:


   
Dhr. H.W. Pannekoek (Voorzitter)
Mw. E.C.J. van Es
Dhr. H.A. Groeneveld
Mw. G.A.M. Hafkamp
Mw. E. Knapen
Mw. M.M. Kool
Dhr. H.J. de Ruiter
Dhr. Tj. Meedendorp
  Dhr. J.A. van Selm
  Mw. W. Visser-Spek
   
   
Het Dagelijks Bestuur bestaat uit:
  Dhr. H.W. Pannekoek (voorzitter)
  Dhr. F.F.J. Schouten (vice-voorzitter)
  Dhr. H.J. de Ruijter (secretaris)
  Dhr. H.A. Groeneveld (penningmeester)
   
dagelijks bestuur biblionet
Het dagelijks bestuur en de directeur van Biblionet Drenthe, v.l.n.r.: Harry de Ruijter, Hein Pannekoek, Lenie van der Werf, Frans Schouten, Harry Groeneveld