Gevonden: 1

Biblionet Drenthe is als organisatie volop in beweging en ontwikkeling. Het personeelsbeleid wordt gevoerd op basis van Human Resources Management, waarbij het streven is de persoonlijke kwaliteiten van medewerkers optimaal te benutten.

Klant- en resultaatgerichtheid, verantwoordelijkheid, flexibiliteit en zich inzetten voor het realiseren van de doelstellingen van de organisatie, zijn kernbegrippen voor de medewerkers van Biblionet Drenthe. Voor het personeel van de meeste bibliotheken in Drenthe is Biblionet Drenthe de centrale werkgever.
 
Biblionet Drenthe is gevestigd in Assen en heeft ca. 140 medewerkers, inclusief de medewerkers in de bibliotheken. Een groot deel daarvan werkt parttime. Daarnaast zijn er in de Drentse bibliotheken ongeveer 450 vrijwilligers werkzaam.

Vacatures

Op dit moment zijn er bij ons geen vacatures.

Stages

Regelmatig hebben we stageplaatsen. Als er een concrete stage-vacature is, dan vermelden we deze onder vacatures. Als er g√©√©n concrete stageplaatsen aangeboden worden, stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef duidelijk aan naar welke periode, welke werkzaamheden of afdeling je voorkeur uit gaat √©n aan welke eisen de stageplaats dient te voldoen.

Wil je weten of een stage bij Biblionet Drenthe ook iets voor jou is? Kijk dan eens bij de stage-ervaringen.

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn altijd welkom! Een sollicitatie sturen kan per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op het moment dat er een vacature ontstaat die passend lijkt, nemen we contact met je op.

frontoffice