• Vacatures

    Vacatures

GettyImages 88752150

Biblionet Drenthe in vogelvlucht

Biblionet Drenthe bestaat uit negen gemeentelijke bibliotheekorganisaties, de provinciale ondersteuningsinstelling voor alle Drentse bibliotheken en een professionele backoffice. We zijn een deskundige partner als het gaat om verbetering van digitale vaardigheden van burgers, de aanpak van laaggeletterdheid en projecten voor het onderwijs.

Bij ons werken 125 medewerkers, samen met ongeveer 600 vrijwilligers. Vanuit de strategische visie werkt Biblionet Drenthe aan een platform waar bewoners van Drenthe elkaar kunnen ontmoeten, zich volop kunnen ontspannen, de wereld om zich heen kunnen ontdekken en zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. We doen dit om de wereld van Drentse inwoners te vergroten. Het gaat hierbij om lezen, leren en (be)leven. We bieden inwoners en organisaties de ruimte en de mogelijkheid om te ontwikkelen en te ontmoeten, maar ook om informatie te verzamelen en (digitaal) vaardig te blijven. 

 

Vacatures

Actuele vacatures vind je hier: 

Vacatures

 

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn altijd welkom! Een sollicitatie sturen kan per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op het moment dat er een vacature ontstaat die passend lijkt, nemen we graag contact met je op.